O nama

Teribo d.o.o. je preduzeće specijalizovano za uklanjanje grafita i antigrafitnu zaštitu. Prva smo firma na teritoriji naše zemlje koje u uklanjanju grafita i antigrafitnoj zaštiti koristi najsigurnija, najsavremenija i ekološki najispravnija sredstva i postupke rada u ovoj oblasti. Kombinacija hidrodinamičke i hemijske metode, kojom uklanjamo grafite, nije abrazivna i ne oštećuje površinu sa koje se grafiti uklanjaju.

U potpunosti uklanjamo sve vrste grafita, postera, nalepnica, žvakaćih guma i sl. sa praktično svih vrsta površina (kamen, cigla, keramika, beton, metal, pleksiglas, plastika, staklo...) bez oštećenja i tragova po završenom poslu.

Pre

Posle

 

 

Naš antigrafitni tim je opremljen mobilnim, potpuno autonomnim, uredjajem za uklanjanje grafita, Aquila, koji nam omogućava pristup i čišćenje svih vrsta objekata (fasade, spomenici, podzemni prolazi, parkinzi...).

 

 

Antigrafitni program koji pokrećemo je prvi ovakve vrste u Srbiji. Namenjen je objektima koji su česta meta vandala, prilagodjava se Vašim potrebama, a primenljiv je na sve vrste objekata, od klupa u parku do tržnih centara.